banistvanStúdiónk 2010-es megalakulása óta eltelt több, mint három év és azóta sok víz lefolyt a Dunán. A honlapunk azonban nem változott. A régi kialakítást egy új, tiszta lappal indító formáció számára terveztük és természetes volt, hogy az égiszünk alatt még csak akkor kezdtünk el filmeket forgatni. Mostanra viszont rengeteg Unlimited Pictures-ös alkotás látott napvilágot. Videóklipek, reklámfilmek, dokumentumfilmek, koncertfelvételek és még sorolhatnánk… Már csak ezért is eljött az idö, hogy új honlapot terveztessünk, melyen helyet kapnak a referenciáink is.

Nagyon fontos, hogy cégünk arculata is változott. Továbbra is foglalkozunk kisebb produkciók megvalósításával és forgatókönyvírással, de 2015-től végre mozifilmeket fogunk gyártani. Évente legalább egyet, saját kezdeményezésre. Ez a tény is új külsőért kiált.

Szerettünk volna divatosabb, letisztultabb és átláthatóbb megjelenést az előzőhöz képest. Reméljük, sikerült!

Látogassatok meg minket gyakran, mert továbbra is rendszeresen be fogunk számolni arról, mi folyik a házunk táján és milyen pecsenyét sütögetünk éppen! Egyet ígérhetünk: érdemes lesz ránk odafigyelni!

Share →