Köszönünk minden észrevételt, ami a kisjátékfilmünkre érkezett! Igyekszünk tanulni belőlük és megfelelni az összes elvárásnak a jövőbeli munkáink során. Rengeteg bíztató szót kaptunk már egy nap alatt is, ami – úgy érezzük – elsősorban a témának szól: nagy az érdeklődés a kosztümös, történelmi játékfilmek iránt, ez nem vitás.

hcwerk

A Hazatérés utóélete egyértelműen túlmutat az eredeti célján, miszerint mi csak egy szép tesztvideót szerettünk volna készíteni. Teljes értékű kisjátékfilmként van kezelve, annak ellenére, hogy ez a műfaj komolyabb előkészítést és megvalósítást kíván, ami viszont nem idegen számunkra!

Égünk a vágytól, hogy mihamarabb megmutathassuk, mit tudunk a filmgyártásban megszokott normális körülmények között! Szeretnénk minél előbb megtenni a következő lépést, mely során a cél valóban egy igazi film megteremtése lesz. Ehhez csak egy kevés türelmet kérünk tőletek!

Addig is tekintsétek meg, milyen szerény, de zord, olykor viszont igencsak mókás körülmények között született a Hazatérés – Árpád-kori kisjátékfilm!

 A Hazatérés Facebook-oldala

 

Share →