A 2016-os év során stúdiónk igencsak egymásra talált egy új vállalkozással, mely a belvárosban nyitotta meg nemrég a kapuit. Ez a hely a Laser Corner, egy lasertag aréna, mely a legújabb EVO-5 fejlesztésű Lasermaxx rendszert használja. A nagyszerű szórakozást nyújtó létesítmény több dolog miatt is különlegesnek számít: két szintes pincerendszer teljes körű átalakítással és dekorálással, ahol egy eredeti MI-8 katonai helikopter található. A játékhoz nem szükséges külön védőfelszerelés, utcai ruhában, utcai cipőben játszható.

Amitől viszont igazán különleges a Laser Corner, hogy sokat adnak a reklámra! Első filmjüket, az oktatóvideójukat is már komoly filmes csapattal szerették volna készíteni neves közreműködők – Hadházi László és a Hooligans Endije főszereplésével.

Ez – szerencsére – a mi kezeink között született meg:

Ezt követte a reklámfilm, melynek elég bátran írtuk meg a forgatókönyvét, de Szalai Csaba, a Laser Corner atyja zöld utat adott a produkciónak. Így került sor egy vérbeli, idegen bolygón játszódó űrháborúra – félelmetes jelmezekbe öltözött, kiborgnak maszkírozott gárdistákkal, légifelvételekkel, zöld hátteres, stúdiós felvételekkel, kaszkadőrrel, robbanásokkal és rengeteg animációval. A mű narrátora Schwarzenegger és Stallone magyar hangja, Gáti Oszkár lett! Tekintsétek meg büszkeségünket, a Laser Corner reklámfilmjét:

A Laser Corner werkfilmet is rendelt a forgatáshoz, hogy megmutathassa, miként készült Budapest legjobb lasertag arénájának szuperprodukciója. Köszönjük a lehetőséget!

Ha időtök és lehetőségetek van, mindenféleképpen látogassátok el a Laser Cornerbe!

 

 

Share →